Informationsbrev från styrelsen / mars 2020

Föreningsstämma 2020
Årets stämma kommer äga rum onsdagen den 6 maj. Inför stämman kan medlemmar i föreningen inkomma med motioner som önskas behandlas på stämman. Dessa ska skriftligen anmälas hos styrelsen senast 31 mars. Mail skickas till info@hsbkvillebacken.se och brev lämnas på expeditionen. En separat kallelse till föreningsstämman skickas ut till allamedlemmar i april.

Dränering på Gullrisgatan 5
Projektet med att dränera föreningens hus pågår och Gullrisgatan 5 kommer vara första huset som dräneras. Styrelsen har i veckan godkänt förfrågningsunderlaget som Norconsult hjälpt oss att ta fram och som nu kommer läggas ut för anbudsförfrågan under mars månad. Mer information kommer när vi vet mer.

Mopeder inne i bostadshusen
Medlemmar i föreningen har noterat att det står mopeder i källare och i cykelrum i våra hus. Det är inte tillåtet att parkera sin moped inne i bostadshusen och vi ber er som ställer sina mopeder inne att ställa ut dem omgående. Är de inte flyttade innan 15 mars kommer vi be Novo att ställa ut dem, (föreningen tar inget ansvar för dem).

Balkonglådor
Föreningen tycker det är jättetrevligt med växter och balkonglådor på balkongräcket men dessa måste tyvärr hänga på insidan av balkongen. Det finns risk att lådorna ramlar ner på gående nedanför. Detta gäller oavsett vilken våning man bor på eller om man har gräs eller gångbana nedanför. Vi är tacksamma för visa hänsyn till föreningens regler.

Utträde ur HSB
Önskar du utträde ur HSB, exempelvis vid en flytt ska blanketten “Utträdesansökan” skickas till HSB. Blanketten finns på HSB.se. Medlemmen måste själv skicka in ansökan. Har ni några frågor kring ovan är ni välkomna att kontakta styrelsen på mailadress info@hsbkvillebacken.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *