Nyhetsbrev våren 2018

Klippning av buskage på Harald Hjärnesgatan

18-19 maj ska häckar och buskar beskäras på Harald Hjärnesgatan. Om du har din bil parkerad på gatan behöver du flytta den under dessa dagar, så man kan komma åt ordentligt. OBS! Gäller endast gatan, inte p-platser.

Har du behov av en container?
Den 1-3 juni kommer det att finnas två containrar då du kan passa på att rensa i hemmet. Det kommer också finnas en korg för elektroniskt avfall. Information kommer också närmare.

Odlingsdag
Äntligen kommer våren! Styrelsen undrar om det finns något intresse för att ha en pallkrage under säsongen? Om du är intresserad så hör gärna av dig på vår mail info@hsbkvillebacken.se. Finns det intresse så kan vi tillsammans bestämma en dag då vi sätter upp detta.

Badrumsrenoveringar
Vi vill passa på att påminna om att det är medlemmens ansvar att renovera sitt badrum. 2014-2015 var det besiktning på alla föreningens badrum. Vissa badrum fick förhöjda fuktvärden och behöver därför ses över.

Årsstämma
Årsstämman kommer att vara den 8e maj. Kallelse och årsredovisning kommer att komma inom kort. Tänk på att anmäla dig genom att klippa av talongen eller skicka iväg ett mail. Detta för att vi lättare kan planera hur många goda smörgåsar vi ska beställa från Rosa Mi (har du allergier så vänligen ange det också).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *